Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео в небето над София...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео в небето над София...

Не знам колко от вас са минали покрай х-л Хилтън в сряда вечер, когато беше поставено началото на новото представяне на Алфа Ромео за България от Милано Моторс.

Доста хора ми се обадиха да питат каквa е тази емблема на Алфа Ромео на стената на хотел Хилтън

По хубавата част беше пред самият хотел където прекрасно "облечени" червени красавици очакваха посетителите и евентуалните им бъдещи половинки ...най-много внимание привлекоха топ манекенките 147GTA и 156GTA...

п.с: за съжеление май никой не снима от нас, но се надвям поне хората от Милано Моторс да имат снимки на колите пред хотела и най-вече на светлинната емблема на Алфа над София
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

някой от нас не можаха да дойдат, но разгледаха експонатите в салона на милано мотърс
    вече всеки запалянко може да ги разгледа
    от всичко на мен най-много ми хареса GT-то, тази кола на живо е по красива от всички снимки които съм видял из нет-а.
    даже някой от нас си имат и спомен от италянското качество на автомобилостроенето, очаквайте снимка
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

а аз като част от тези, които успяха да идат , мога да споделя впечатлението си от събитието в Хилтън
      за тези, които не са били - бяха изложени 6 автомобила общо (или бяха 7 ??

червено 156ГТА
      червено 147ГТА
      червено ГТ 2.0 JTS
      черна 166 2.4 JTD MJET 20V
      черно ГТ 2.0 JTS
      червена 156 (онази .... )

новите модели бяха с 17" джанти (без 166цата), кожени тапицерии и и какво ли още не :in love:

добро впечатление остави новия директор на Милано моторс - Калина Халачева, която беше декорирана в тематична "алфа росо" рокля очакваме я на редовните срещи с червеното ГТ

нашия клуб беше добре представен

на другия ден с Еньо и Пух ходихме в салона да зяпаме, и едва опазихме ГТАто да не му свали Еньо двигателя, докато никой не гледа

от мен това, останалите ще споделят на тях какво им е направило впечатление
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Прекрасна новина, ама ... как може да не снимате бееее :craybaby;
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е тва събитие го чаках доста одавна! Влезоха в правия път най-накрая!
          Бравос
          Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Ае яко събитие, ама какво ще стане от тук нататък е по-интересно.

Искам да съм оптимист, но ... историята е показала, че не е добре да сме прекалено големи оптимисти.
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

И аз видях красавиците в новия им шоу-руум. Мисля си обаче, че М.Мотърс /ММ/ трябваше да вдигнат по-високо емблемата, както правят Шел, ОМВ и другите по булеварда. Емблемата някак се крие зад гадните храсталаци на Ц. Шосе. Поне могат да подстрижат тия храсти между булеварда и локалното. Трябваше да е по-голяма, това е то. Но иначе емблемата излъчва тежест, лукс и престиж - добри материали са ползвали.
              Искрено пожелавам на ММ завиден брой продажби на тези прекрасни коли и всяка година продажбите да нарастват.
              '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Вчера бях в магазина,просто не издържах! И направо тотално си глътнах езика! Браво много добре!
                Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Working...
                X